Klubbpresident Ingrid Skarstein ønsker velkommen til
Meldal Rotaryklubbs hjemmeside.

30.06.15. Presidentskifte
Abstract:

På siste dag før neste Rotary-år 2015-2016 overleverte Ingrid Skarstein presidentansvaret til Mildrid Nesheim.

23.06.15. Rådmann Petter Lindseth orienterer fra kommunen.
Abstract:

Kveldens tema var kommuneplanens samfunnsdel og kommunereformen.

16.06.15. RPC.
Abstract:

Daglig leder Odd Gabrielsen fortalte om RPC. En 29 år gammel Løkkenbedrift med nytt navn.

09.06.15. Egoforedrag .
Abstract:

Egil Steen fortalte om sitt liv.

04.06.15. Sommerfest på Helsetunet kan du regne med.
Abstract:

For tredje år på rad bidro Rotary med grilling av sommermat. Dessverre ble det regn som i fjor. Det var god underholdning både ved lokale krefter og gjennom den kulturelle spaserstokken.

26.05.15. ”Den digitale transformasjon”.
Abstract:

Redaktør Anders Aa Morken fra avisa Sør-Trøndelag fortalte om utfordringer med avisdrift i dag. Innledningsvis funderte han: -Hva kommer jeg til å si?

19.05.15. Innholdsrikt meieribygg
Abstract:

Ildsjel Nils Erik Syrstad ønsket oss velkommen til ”Gammelmeieriet” i Midtbygda. En solid betongbygning står ikke til forfall.

Abstract:

Litt av mye i spiserommet på K2, bygget mellom Kontoret og Orkla Gjestebolig.

05.05.15.  Rykende og fykende dugnad.
Abstract:

Tradisjonell dugnadskveld på Meldal Bygdemuseum sammen med museets venneforening.

28.04.15.  Moserforskning
Abstract:

Senioringeniør Bjarte Bye Løfaldli fra Meldal er forsker i gruppa til May-Britt og Edvard I. Moser. Han formidlet grunnforskning til rotarianere og medbudte fra både fra Meldal og Orkdal Rotaryklubb.