09.06.15. Egoforedrag .

23.06.2015

3-minutt ved Bjørn

som fortalte om årets sommerfest ved helsetunet.

Klubben stilte som vanlig opp med matsalg og til tross for nokså dårlig vær var det bra oppmøte.

Men salg av grillmat utendørs endte opp med omtrent halvparten av førsteårets salg-da var været som vi husker svært bra!

Støtte til Røde Kors

På møtet med 13 medlemmer ble en søknad om støtte fra Meldal Røde Kors behandlet og det ble innvilget kr.10.000.

Bakgrunnen er at korpsets hytte i Resdalen brant ned i fjor og bygging av ny hytte er blitt en god del dyrere enn forsikringsoppgjøret.

Hovedprogram

var egoforedrag, Egil Steen fortalte om sitt liv.

Han startet i forløperen for Siemens i Trondheim og tok fagbrev der.

Men lyst til å prøve noe annet og å få mulighet til å flytte tilbake til Løkken førte til en lang karriere i transportbransjen. Først med lokaltransport og videre med transport i store deler av Europa før han skaffet seg drosjeløyve og drev med det i 24 år. Pensjonist er han imidlertid ikke blitt, i en alder av 72 er han fremdeles i sving, nå som bussjåfør-noe han kan drive med til han blir 75. Da skal han vurdere å bli pensjonist.

Egil har vært gift med sin Asveig i 52 år og de har to døtre, tre barnebarn og ett oldebarn.